Știu pe cineva care niciodată nu va refuza fructele de mare. Sa spunem că suntem doi :)
Ingrediente :
- o caserola cu creveți , eu am cumpărat de la Mega Image, la circa 13 lei, nu aveam cum sa refuz;
- 300 g orez ;
- legume : mazăre boabe, mazăre verde, morcov ;
- 50 g unt ;
- 1 linguriță turmeric ;
- 1 linguriță mica de sare ;
- piper după gust.
Preparare :
Am tras la tigaie creveții spălați, in untul topit. Creveții i-am găsiți până ce și-au schimbat culoarea.
Am luat creveții din tigaie și am adăugat legumele tăiate.
In funcție de preferințe puteți pune și fasole galbena sau chiar broccoli.
Am calit legumele circa 10 minute, am oprit focul.
Separat am spalat bine orezul și l-am gătit la oala Tefal One Pot, 9 minute, adăugând putina sare în apa.
După ce orezul a fiert, am pus turmericul in tigaie și am amestecat, apoi am adăugat orezul.
Am mai gătit orezul cam 5 minute, amestecând bine, am adăugat legumele și creveții și am mai lăsat 3 minute pe foc.
Daca credeți că e prea uscata compoziția atunci puteți adăuga putina apa fierbinte.
Pofta mare!
Comentarii
Trimiteți un comentariu