Taitei vermicelli cu legume si pui

    Suntem pusi pe fapte mari, nicio săptămâna fara ceva asiatic. 
     Astăzi am fost grăbită așa că am apelat iar la mâncare asiatica. 
      

   Ingrediente :
- 2 pungi mici de taitei vermicelli , 
- jumătate de piept de pui ; 
- 2 morcovi medii ; 
- câteva buchetele de broccoli; 
- mazăre verde pastai congelate ;
- 2 linguri sos de soia ; 
- 3 ciuperci champinion, micuțe ; 
- 2 linguri ulei ;
- sare ;
- piper. 

   Preparare : 
 
  Am tăiat cubulețe pieptul de pui, l-am tras la tigaie,  in ulei , până ce și-a schimbat culoarea, cam 8 minute. 
    Am pus taiteii in apa clocotita și am lăsat pe foc 3 minute, i-am amestecat sa nu rămână cocoloase. 
    Am tras la foc mare legumele feliate, alte maxim 6 minute, am adăugat și sosul de soia. 
    Am pus apoi toate ingredientele in tigaie, peste legume,  am scurs apa de pe taitei și i-am pus și pe aceștia în tigaie, am asezonat cu sare și piper .
    Atât ! 
  

Comentarii