Paine cu mai multe tipuri de faina

    Painea nelipsita de pe mesele românilor își merită locul de cinste, că e albă, neagra, integrala, cu gluten, fara gluten, cu cartofi sau cu măsline, pâinea este prezenta la fiecare masa. 
     Ingrediente : 
- 450 ml apa caldă ;
- 2 lingurițe sare ; 
- 10 g drojdie ; 
- 240 g făină integrală ;
- 260 g făină 650 ; 
- 150 g făină 000.

     Preparare :

  Am folosit pentru frământat, ca de fiecare data ,aparatul meu de pâine Tefal. 
    Am pus ingredientele exact in ordinea de mai sus. 
    Programul pentru aluat este de 1 :09 ore, dar eu mai uit din când în când de aluat in cuva aparatului, astfel dospeste mai mult.
     Preincalzesc cuptorul împreună cu oala de lut smaltuita, la 195 grade .
     Așez aluatul in oala și pun capacul, 55 minute. 

Comentarii