Nu știu dacă ati gustat aromele indiene, dar ar trebui sa o faceți.
O rețetă ușor de preparat datorita faptului că acum de găsesc tot felul de conserve care ne ajuta sa obținem repede un produs gustos.
Ingrediente :
- 1 borcan Pataks Butter Chicken;
- 2 -4 pulpe pui , se poate folosi și piept de pui, dar eu asta am avut în frigider ;
-2 linguri ulei sau untura ;
- 150- 200 ml apa ;
Preparare :
Se spala pulpele, se taie in doua. Într-o cratiță se încinge uleiul și se prajesc pe ambele părți bucățile de pui până ce capătă o tenta aurie.
Se adauga apa, daca folosiți piept de pui și îl tăiați cubulețe mici atunci puteți sări aceasta etapa.
Eu am avut niste pulpe mari așa că am pus destul de multa apa, sa ma asigur că se prepara in intregime.
Lăsăm pulpele sa fiarbă la foc mic, acoperite cu un capac.
Le incercam cu o furculiță, daca pătrunde ușor în carne, atunci sunt gata. Se aruncă surplusul de apa și se adaugă întreaga compoziție din borcan. Se mai lasă să fiarbă 5-10 minute.
Poate fi servit cu cous-cous , orez basmati , legume , etc.
Sa aveți poftă!
Comentarii
Trimiteți un comentariu