Translate

sâmbătă, 30 aprilie 2016

Karahi chicken masala












   Ingrediente : 
  • 500 g pui ( pulpe sau piept ) ; 
  • 2 cepe galbene ; 
  • 50 ml ulei ; 
  • 50 ml sos de rosii sau 2 rosii  ; 
  • 1 lamaie ;
  • 100 ml iaurt ; 
  • apa 
  • 1 ardei iute rosu .

  Preparare 
 
     Ceapa se taie julien si se prajeste in uleiul bine incins , pana cand devine translucida. Se scurge ceapa si se amesteca cu iaurtul.



   In uleiul ramas se pun pulpele de pui , adaugand 10 - 15 g de amestec indian Karahi Chicken Masala ( gasiti aici link pentru cumparaturi condiment ) . Prajiti timp de 10 minute.




   Adaugati 2 cesti de apa si acoperiti vasul, lasati la pregatit 20 minute, pana cand carnea este preparata. 
    Adaugati sosul de rosii sau rosiile tocate si cu semintele si coaja eliminate. Adaugati si ardeiul tocat marunt si mai lasati pe foc 5 minute dupa ce ati adaugat sosul de ceapa si iaurt. 
   Cand serviti stropiti preparatul cu sucul de la o lamaie .
   Merge de minune cu orez basmati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu