Translate

joi, 28 aprilie 2016

Chai, ceai indian



















  Ingrediente : 

  • 4 pliculete english breakfast ceai/ ceai negru ; 
  • 600 ml lapte ; 
  • 350 ml apa ; 
  • 2 buc scortisoara ;
  • 4 cuisoare ;
  • 2 linguri zahar brun ; 
  • 1 lingura ghimbir sau puteti folosi ghimbir proaspat 1 bucata cam cat degetul mic ; 
  • 1 nucsoara pentru ras deasupra. 
  
   Preparare : 

   Toate ingredientele de mai sus si un pic de nuscoara rasa se pun la fiert la foc mediu spre mare , pana ce incepe compozitia sa fiarba . 
   Dupa ce da in clocot se lasa inca 10 - 15 min la fiert , dar la foc mic. 

  Este un ceai plin de savoare , se poate servi exact cand aveti pofta inainte sau dupa masa , dimineata , pranz sau seara . 
  
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu