Translate

duminică, 17 ianuarie 2016

Ton la tigaie



    Ingrediente : 

  • ton congelat DeFish importator si distribuitor www.serpico.com.ro ;
  • salata frantuzeasca Bonduelle ; 
  • ulei de masline ; 
  • unt ; 
  • sare ; 
  • piper ; 
  • coaja lamaie ; 
  • marar ; 
  
    Preparare : 

  Tonul il dezghetati la temperatura camerei si il "inundati" intr- o marinata dintr-o lingura ulei masline , coaja de lamaie rasa, piper, sare , marar uscat. Lasati la marinat cca. 30 min. 
   Incingeti in tigaie un cub de unt si aruncati bucatile de ton . 
  De retinut tonul este un peste care se preapara medium rare ( carnea este maro la suprafata si in mijloc cand o sectionezi este roz ) . 
   Salata : se fierb ingredintele cca. 15 min la foc mic , se strecoara si se condimenteaza dupa gust. 

   Pofta buna ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu