In primul rand este o reteta foarte practica, datorita timpului de preparare foarte mic, 15 minute .
Este gustoasa, sanatoasa si savuroasa , datorita ingredientelor de prima clasa (importator si distribuitor SERPICO TRADING http://www.serpico.com.ro/ ).
Ingrediente :
- 250 g paste conchiglioni Delverde ;
- 1 conserva ton Siblou in suc propriu ;
- 1/2 gogosar murat taiat fideluta ;
- o mana de nuca faramitata ;
- 2 linguri ulei de masline extravirgin Filippo Berio ;
- - pt sos/ dresing :
- 3 linguri smantana ;
- busuioc proapat ;
- sare .
Preparare :
Se urmeaza instructiunile de pe pachetul de paste, preparandu-le al dente.
Dupa ce sunt gata preparate ( le testati taiand o scoica in doua, daca are in mijloc o fasie alba , atunci inca nu sunt gata ) .
Dupa ce s-au racit se amesteca cu toate celelalte ingredinte.
Se serveste cu sos preparat din smantana, busuioc proaspat si sare dupa gust .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu