Translate

duminică, 17 ianuarie 2016

Melcisori cu cacao

Ingrediente :
  • 1 pachet aluat de placinte ;
  • 3 linguri cacao;
  • 3 linguri zahar ; 
  • 100 g unt ;
  • nuca pentru ornat ; 
  • zahar pudra . 
Nota : puteti folosi margarina si atunci obtineti un produs savuros de post .

Preparare : 

    Se dezgheata pachetul de aluat la temperatura camerei, se desfasoara aluatul, lasandu-l pe folia de plastic. 


   Se amesteca untul, zaharul si cacaua pana se obtine o pasta. 

    Se intinde pasta pe foaia de aluat si cu ajutorul foliei pachetului de aluat se ruleaza aluatul. Dupa rulare se taie rulada obtinuta in bucati de cca. 2 -3 cm. 

   Se aseaza intr-o tava pe hartie de copt, bucatile de melcisori .

   Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mar , apoi mediu, pana ce se rumenesc bine. 
    Dupa ce sunt scosi din cuptor se orneaza cu nuca. Daca aveti zahar de ornament adaugati acum , daca e zahar praf atunci adaugati dupa ce s-au racit. 
    Se servesc reci ! merg de minune cu un pahar de lapte .

  Pofta buna  !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu