Ingrediente :
- 1 pachet aluat de placinte ;
- 3 linguri cacao;
- 3 linguri zahar ;
- 100 g unt ;
- nuca pentru ornat ;
- zahar pudra .
Preparare :
Se dezgheata pachetul de aluat la temperatura camerei, se desfasoara aluatul, lasandu-l pe folia de plastic.
Se amesteca untul, zaharul si cacaua pana se obtine o pasta.
Se intinde pasta pe foaia de aluat si cu ajutorul foliei pachetului de aluat se ruleaza aluatul. Dupa rulare se taie rulada obtinuta in bucati de cca. 2 -3 cm.
Se aseaza intr-o tava pe hartie de copt, bucatile de melcisori .
Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mar , apoi mediu, pana ce se rumenesc bine.
Dupa ce sunt scosi din cuptor se orneaza cu nuca. Daca aveti zahar de ornament adaugati acum , daca e zahar praf atunci adaugati dupa ce s-au racit.
Se servesc reci ! merg de minune cu un pahar de lapte .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu