Translate

joi, 12 martie 2015

Friptura de porc cu garnitura legume



 Ingrediente : 

  • 4 - 5 bucati de ceafa de porc ;
  • 5 - 6 cartofi ;
  • 4 morcovi ; 
  • 4 - 5 catei de usturoi ; 
  • ienibahar boabe ;
  • piper boabe ; 
  • ulei de masline ;
  • sare ; 
 Preparare : 

  Carnea se spala, se sterge sa nu ramana apa. Condimentele de mai sus se pun intr-un mojar si se piseaza , se adauga uleiul.  Cu pasta obtinuta se "maseaza" bine carnea pe ambele parti. De preferat se lasa la rece cateva ore. 
  Daca ati lasat la rece atunci trebuie ca inainte de a baga carnea la cuptor sa o lasati 1 ora la temperatura camerei. 
  Intr-o tava se aseaza hartie de copt , apoi se pune carnea si legumele taiate mai mare. Usturoiul il lasati necuratat si doar il apasati un pic cu lama cutitului.

  Lasati la cuptor pana ce cartofi sunt copti. 

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu