Ingrediente :
- 1 pachet de vermicelli de orez, soia, fasole ;
- 2 morcovi ;
- 1 ceapa ;
- 3 - 4 catei usturoi ;
- 1 ceapa verde ;
- 200 ml lapte de cocos ;
- 3 - 4 linguri ulei de masline ;
- sare ;
- piper alb .
Preparare :
Se curata morcovii, ceapa si usturoiul, se maruntesc intr-un blender ( sau normal din lama cutitului ) . Se incinge uleiul in tigaie, se adauga un pic de sare si se "arunca" ingredientele maruntite.
Intr-o oala se pune la fiert 1 litru de apa, cand apa fierbe se adauga taieteii pentru doar 2 minute, apoi se scurge apa fierbinte si se trec sub un jet de apa rece.
Se adauga in tigaie ceapa verde tocata si laptele de cocos. Dupa ce taietii i-ati strecurat ii adaugati in tigaie, mai lasati maxim 10 min la foc mic.
Asezonati cu sare si piper dupa gust .
Reteta se poate prepara cu bucatele de carne de pui/ vita/ porc.
Pofta mare !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu