Ingrediente :
- 1 buchet de broccoli ;
- codite de la ciuperci champignon ( ciupercile sunt folosite in alta reteta ) ;
- 4 - 5 catei de usturoi ;
- 1 rosie proaspata sau de la borcan ;
- ulei de masline ;
- sare ;
- piper.
Preparare :
Se aseaza hartie de copt intr-o tava , se pun buchetelele de broccoli, stropiti cu ulei de masline, asezati cativa catei de usturoi ( necuratati, doar se strivesc cu lama cutitului ) , introduceti la cuptor pt 10 minute, la foc mediu spre mare .
Coditele de ciuperci le clatiti bine , le taiati si le trageti in ulei incins 2 -3 minute, apoi adaugati 100 ml apa , un pic de sare si lasati la inabusit la foc mic 10 minute, dupa ce trece timpul lasati tigaia neacoperita cat sa scada lichidul.
Scoateti broccoli de la cuptor si asezati-l in tigaie, asezonati cu sare si piper, adaugati rosia taiata cubulete, dupa 5 minute stingeti focul.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu