Translate

duminică, 16 februarie 2014

Suc natural de mere,sfecla,morcovi si telina






    O portie de sanatate cu fructe si legume pe care le gasesti cu usurinta, tot timpul anului, pe tarabele din piete. 
     Beneficiile sucului :
- sfecla rosie are un continut mare de vitamine ( C, B1, B2, B6, A ), sodiu, calciu, iod, potasiu, bioflavonoide, fier, cupru ;
- merele contin potasiu, vitamina C, fier , antioxidanti ;
- telina contine vitamine (  C, B1, B2, B6, A, E ), potasiu, calciu, acid folic, magneziu, fier, fosfor, sodiu, aminoacizi esentiali ;
- morcovii au un continut major de vitamina A .


  Ingrediente : 
  • 1 1/2 kg mere ;
  • 1 sfecla rosie medie ;
  • 1 telina mica ;
  • 4 -5 morcovi ;
  • optional 1 lamaie sau 1 lime .
  
  Preparare :

  Se spala bine legumele si fructele, se curata de partile vatamate sau stricate , in functie de aparatul folosit se vor felia ingredientele si se vor indeparta samburii merelor. 
  Eu am obtinut 1.200 ml suc, pentru fluidizare mai puteti adauga apa, dar se recomanda sa il consumati cat mai repede pentru a nu oxida.
  Enjoy it ! 
  








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu