Este foarte simplu de preparat, sanatos si gustoooooos !
Ingrediente :
- o cutie cu file de peste inghetat, merge si proaspat la fel de bine, doar ca scade timpul de preparare;
- oregano ;
- usturoi praf ;
- 1 lingura de zeama de lime ;
- 30 - 40 ml apa ;
- 20 g unt ;
- sare ;
- piper.
Preparare :
Puneti pestele nedezghetat pe o farfurie, condimentati cu sare, piper, oregano si zeama de lime.
Intr-o tigaie topiti untul, adaugati praful de usturoi si apa. Lasati sa se intrepatrunda aromele 1 -2 minute apoi puneti bucatile de peste si acoperiti cu un capac, lasand la foc mic .
Dupa 8 minute intoarceti pestele pe cealalta parte si mai asteptati inca 5 - 6 minute, verificand sa nu ramaneti fara sos in tigaie.
Atat ! merge foarte bine cu broccoli, eu l-am stropit in farfurie cu putin ulei de masline extravirgin si cu sare de Hawaii ( este mai bogata in fier ) .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu