Translate

marți, 11 februarie 2014

File peste inabusit





   Este foarte simplu de preparat, sanatos si gustoooooos ! 
  Ingrediente : 
  • o cutie cu file de peste inghetat, merge si proaspat la fel de bine, doar ca scade timpul de preparare;
  • oregano ;
  • usturoi praf ;
  • 1 lingura de zeama de lime ;
  • 30 - 40 ml apa ;
  • 20 g unt ;
  • sare ;
  • piper.

  Preparare : 

   Puneti pestele nedezghetat pe o farfurie, condimentati cu sare, piper, oregano si zeama de lime. 
   Intr-o tigaie topiti untul, adaugati praful de usturoi si apa. Lasati sa se intrepatrunda aromele 1 -2 minute apoi puneti bucatile de peste si acoperiti cu un capac, lasand la foc mic .





    

   Dupa 8 minute intoarceti pestele pe cealalta parte si mai asteptati inca 5 - 6 minute, verificand sa nu ramaneti fara sos in tigaie. 
   Atat !  merge foarte bine cu broccoli, eu l-am stropit in farfurie cu putin ulei de masline extravirgin si cu sare de Hawaii ( este mai bogata in fier ) .

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu