Translate

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Ciuperci umplute la cuptor



   Ingrediente :
  • 6 ciuperci champignon
  • 6 prune uscate
  • 50 - 80 g kaizer
  • 100 g cascaval
  • patrunjel verde
  • ceapa verde
  • 20 g unt
  • sare
  • piper

 
   Preparare :

   Se ia o ciuperca, nu se spala ci se decojeste ( vezi poza de mai jos ), daca alegeti sa nu le decojiti, atunci luati un vas cu apa, adaugati ciupercile, le clatiti repede, apoi le scoateti si le lasati la scurs intr-o strecuratoare. Nu se lasa mult timp ciupercile in apa pentru ca vor lua apa.
Curatare
Diferenta - stanga ciuperca curata

   Se feliaza kaizerul, se toaca 1 ceapa verde si patrunjelul, cascavalul se taie in felii subtiri .
  
   Intr-o tava, punem o folie de aluminiu, asezam apoi ciupercile, condimentam cu sare si piper, apoi adaugam kaizer, verdeata, putin unt, cate o felie de cascaval si cate o pruna.

  
   Dam la cuptor si le lasam sa se rumeneasca bine.

Un comentariu: