Ingrediente :
- 6 ciuperci champignon
- 6 prune uscate
- 50 - 80 g kaizer
- 100 g cascaval
- patrunjel verde
- ceapa verde
- 20 g unt
- sare
- piper
Se ia o ciuperca, nu se spala ci se decojeste ( vezi poza de mai jos ), daca alegeti sa nu le decojiti, atunci luati un vas cu apa, adaugati ciupercile, le clatiti repede, apoi le scoateti si le lasati la scurs intr-o strecuratoare. Nu se lasa mult timp ciupercile in apa pentru ca vor lua apa.
Se feliaza kaizerul, se toaca 1 ceapa verde si patrunjelul, cascavalul se taie in felii subtiri .
Intr-o tava, punem o folie de aluminiu, asezam apoi ciupercile, condimentam cu sare si piper, apoi adaugam kaizer, verdeata, putin unt, cate o felie de cascaval si cate o pruna.
Dam la cuptor si le lasam sa se rumeneasca bine.
Interesanta ideea ...
RăspundețiȘtergere