Ingrediente :
- 1 piept de pui
- 5 - 6 foi de salata
- o cana apa calduta
- 1 lingura faina
- 2 linguri smantana
- 3 - 4 catei usturoi
- 1 lingurita ulei
- vegeta
- piper
- sare
Preparare :
Se taie cubulete pieptul de pui dupa ca a fost clatit cu apa rece si tamponat cu un prosop de hartie. Intr-o tigaie adaugam 2 linguri de ulei, lasam la incins si apoi punem pieptul de pui. Dupa ce am calit circa 3 -4 minute puiul, adaugam o cana de apa in care am dizolvat 1 lingurita de vegeta. Lasam la inabusit 20 minute.
Dupa cele 20 de minute, adaugam foile de salata rupte in bucati mici si mai lasam la fiert 5 minute.
Intr-un bol amestecam smantana cu faina si adaugam cateii de usturoi feliati, adaugam compozitia obtinuta peste puiul din tigaie si asezonam cu sare si piper dupa gust.
Pofta Buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu