Translate

sâmbătă, 10 martie 2012

Pui cu sos alb




Ingrediente :
  • 1 piept de pui
  • 5 - 6 foi de salata
  • o cana apa calduta
  •  1 lingura faina
  • 2 linguri smantana
  • 3 - 4 catei usturoi
  • 1 lingurita ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare

Preparare : 

  Se taie cubulete pieptul de pui dupa ca a fost clatit cu apa rece si tamponat cu un prosop de hartie. Intr-o tigaie adaugam 2 linguri de ulei, lasam la incins si apoi punem pieptul de pui. Dupa ce am calit circa 3 -4 minute puiul, adaugam o cana de apa in care am dizolvat 1 lingurita de vegeta. Lasam la inabusit 20 minute.




  Dupa cele 20 de minute, adaugam foile de salata rupte in bucati mici si mai lasam la fiert 5 minute. 

  Intr-un bol amestecam smantana cu faina si adaugam cateii de usturoi feliati, adaugam compozitia obtinuta peste puiul din tigaie si asezonam cu sare si piper dupa gust.


 Pofta Buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu