Paste conchiglioni cu ton

 In primul rand este o reteta foarte practica, datorita timpului de preparare foarte mic, 15 minute .
 Este gustoasa, sanatoasa si savuroasa , datorita ingredientelor de prima clasa (importator si distribuitor SERPICO TRADING http://www.serpico.com.ro/ ). 

 Ingrediente : 

  • 250 g paste conchiglioni Delverde ; 
  • 1 conserva ton Siblou in suc propriu ;
  • 1/2  gogosar murat taiat fideluta ; 
  • o mana de nuca faramitata ;
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin Filippo Berio ; 
  • - pt sos/ dresing : 
  • 3 linguri smantana ; 
  • busuioc proapat ; 
  • sare . 

  Preparare : 

   Se urmeaza instructiunile de pe pachetul de paste, preparandu-le al dente. 
   Dupa ce sunt gata preparate ( le testati taiand o scoica in doua, daca are in mijloc o fasie alba , atunci inca nu sunt gata ) . 
  Dupa ce s-au racit se amesteca cu toate celelalte ingredinte.
  Se serveste cu sos preparat din smantana, busuioc proaspat si sare dupa gust . 
  
   Pofta buna ! 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu