Ciuperci champignon umplute - reteta de post

   Ingrediente :
  • 5 "palarii" de ciuperci champignon;
  • 1 avocado mare ;
  • 2 buc. ceapa verde ;
  • 7 catei de usturoi ;
  • ulei de masline ;
  • sare ;
  • piper .

  Preparare :
  Se curata ciupercile de coaja, se scot coditele, se aseaza pe un gratar sau hartie de copt. 
  


    Intr-un blender omogenizati avocado, ceapa verde intreaga, 4 catei de usturoi, sare, piper, ulei de masline.
   Umpleti fiecare ciuperca cu compozitia obtinuta, asezati pe gratar si introduceti la cuptor ( foc mediu ), circa 20 minute ( depinde de cuptor ), pana se rumenesc. 
    Se pot face pe gratar cu carbuni, la cuptor sau grill. 
   Pentru un plus de savoare, dupa asezarea in farfurie, pentru servire, stropiti cu ulei de alune de padure. 
  
   Pofta buna ! 


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare