Ciorba a la grec


   Ingrediente :
  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 2 - 3 linguri orez
  • 1 ou
  • 100 ml smantana
  • marar
  • piper 
  • sare
  • marar

   Preparare :

  Se pune la fiert pieptul de pui, care a fost taiat in cubulete, se lasa la fiert la foc mediu si se ia spuma cand acesta incepe sa fiarba.
  Morcovii si pastarnacul se taie rondele, ceapa se curata, legumele se adauga in oala si se lasa sa fiarba la foc mic.
  Dupa 20 min. se adauga sare, se lasa la fiert mai departe.
  Orezul se spala si se lasa in apa calduta.
  Cand legumele sunt fierte, se adauga orezul si vegeta si se lasa la fiert la foc mic.
  Separat oul il batem spuma si adaugam smantana, amestecam bine ingredientele. 

  Luam un polonic de ciorba si adaugam putin cate putin peste amestecul de ou cu smantana, apoi repetam procedeul si cu un al doilea polonic de ciorba, la sfarsit adaugam totul peste ciorba, punem marar tocat si piperam, mai lasam sa fiarba 3 minute si gata masa !

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare