Cannelloni cu carne si sos de rosii



   Ingrediente :
  • 1 cutie paste cannelloni de buna calitate ;
  • 400 g carne tocata porc ;
  • 2 buc. ceapa verde ;
  • cateva fire patrunjel ;
  • 100 g cascaval ; 
  • 400 g suc de rosii ;
  • 100 g apa ;
  • ulei sau unt pentru uns tava ;
  • sare ;
  • piper .

   Preparare :

   Carnea tocata o condimentam cu sare, piper, adaugam patrunjel tocat si ceapa verde tocata, amestecam si omogenizam bine. 

  

   Tava o ungem cu ulei sau unt, apoi umplem fiecare bucata de cannelloni cu amestecul obtinut mai sus. 
   
   Asezam pastele in tava si adaugam sosul de rosii amestecat cu apa. 


   Dam la cuptor 35 - 40 minute la foc mediu, cannelloni sunt gata cand sosul a scazut . 
   Se rade cascaval deasupra si se serveste ! 



Comentarii

Postări populare